WSAB: Bubuka
Blog Propil warga Bewara keur warga WSABCare Katuangan Sunda Lalakon

Saturday, July 23, 2005

Bubuka

Mangga Ieu Urang Bubuka...
(Bubuka teh maksadna Pembukaan sanes buka-bukaan:P)

Wanita Sunda Antar Benua...istilah nu kaluar ti kereteg manah Ophi, dikawitan tina obrolan antawis blogger nu ngobrol basa sunda, neras kana Yahoo Messanger, pami kaleresan onlen sareng sok ngayakeun konpren. Tidinya akhirna ngaraos caket, tiasa sili tuker informasi, sili gonjakan, jeung sajabana. Akhirna kaluar ide kumaha upami rasa deukeut eta urang tepakeun ka batur nu teu kaleresan tiasa onlen sareng, kana mangrupa blog...nya ieu akhirna...Ophi deui wae nu ngawitan ngadambelna. *Nuhun ah*
Dugi ka danget ieu WSAB nu tos sering konpren;

Ophi tumetep di Jerman

Inta di Jerman

Intan di Inggris

Roro di USA

Nia di USA

Lia di USA

Ieu teh sanes maksad ngagulkeun atanapi ngagungkeun kasundaan, tapi landong sono ka lembur jeung dulur, panineungan ka sarakan. Mangga urang mangpaatkeun. Sanes mung ukur kanggo urang sunda pituin, urang mana bae oge ari ngartos kana ieu basa, mangga diantos ulubiungna.

Wilujeng...

Hapunten bilih aya lepat serat:)

Ti Sim Kuring, atas nami Pangadeg WSAB

*Lia nu imutna teu manis*

Nambih:

Upami aya nu bade posting babagi elmu, bewara, atanapi naon bae, tiasa kintunkeun ka imel
WSAB2005@yahoo.com .

14 Waleran:

At 1:25 AM, Blogger Deasy Roberts. ngawaler ...

Salam,

Dapet alamat ini dari neng ophi.
ceritanya saya mau gabung jadi pasukan WSAB.Tiasa kitu?

wassalam,
Deasy.

 
At 1:34 AM, Blogger Ophi ngawaler ...

Tiasa Deas, mangga kirim2 postingan ka email yahoo-nya, resep oge kenging, tong ngabibita wae di blog..hihihi..resep sambel tarasi na tahh...

 
At 3:30 AM, Blogger Nita ngawaler ...

Euleuh.. mana atuh wanita sunda nu asli aya di sunda na? (sunda teh nami kota sanes nya? hihihi..)

Sae pisan eta bubuka na.. meni hebring lah.. Wilujeng nya..

'Ulubiung' teh naon sih.. hehe.. ma'lum lah, abdi teh urang sunda nu teu tiasa nyarios sunda.. ;)

 
At 5:43 AM, Blogger Lia ngawaler ...

Mangga-mangga tiasa resep geura urang rempugan. Ulubiung teh ikut serta atanapi partisipasi.

Tah ieu ge pan tiasa dianggo sili ngemutan basa sunda deui nya?:)

*lia

 
At 6:15 AM, Blogger Nia ngawaler ...

ngetes beh ieu mah .... :D
Nuhun kasadaya anu tos ngabangun ieu WSAB na .... :thumb:

 
At 6:36 AM, Blogger kandela ngawaler ...

Ophiiiiiii

Abdi teu diabsen...hoyong weh diabsen..

 
At 9:03 AM, Blogger roro ngawaler ...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 9:04 AM, Blogger roro ngawaler ...

*punten kahapus

anu aya di tatar sunda, geura kadieu, dongeng2 kitu, ngubaran kasono ngobrol basa sunda...

 
At 5:47 PM, Blogger Cerita Kita.. IrmaYogaSyifaFira ngawaler ...

Mugi-mugi nu dongkap ka WSAB ieu teu wajib nyerat/ngadongeng nganggo basa sunda nya!? hihihi.. Maklum, isin ah pami kedah nyarios basa sunda lemes mah. Bilih lepat (da karesepna teh nyarios basa loma atanapi kasar weee ieu mah! huehehe), ke diseuseulan deuih ku nini aki! :P

 
At 1:34 AM, Blogger Deasy Roberts. ngawaler ...

Punten kasaderek-kadeek...abdi mah sunda na ge teu pararuguh.
Maklum da tiaalit di jkt

Teh Lia;iyeu alamat email abdi;

roberts.family@onetel.net

Deasy.x

 
At 5:15 PM, Blogger Lia ngawaler ...

Ngeunaan Basa, bade lemes kasar,loma kumaha waelah bebas, taya patokan nu penting urang tiasa ngobrol ngalor ngidul:)

 
At 6:28 PM, Blogger roro ngawaler ...

bu Lia, asal ulah anu jorang ketah. Mun anu bade nulis jorang, kedah digentos ku tanda bentang. Janten mun nyerat **** teh kedah diserat **** pan joran teu kengin ditulis).
*jadi we teu kabaca sama sakali, heu heu heuy deuh....

 
At 12:52 PM, Blogger TomInta family ngawaler ...

Neng Inta hadiiiiirrrrrrr.....
Sok mangga urang manjangkeun tali silaturahmi, utamina supados budaya sunda, khususna basa sunda (boh nu lemes, boh mu kasar, boh nu prokem) teh teu ical.
Pami sanes ku urang urang nu kagungan katertarikan ka Sunda teh, saha deui atuh nu bade melestarikan kabudayaan sunda, termasup bahasana?
Komo siga abdi nu nuju ngumbara, langki pisan nyarios sunda teh. hiks..
tapi sanajan tos 4 taun ngumbara, ieu patuangan mah angger weeee cinta sangu, berikut sambel tarasina. :D

 
At 8:46 AM, Blogger d_wahyu ngawaler ...

Euleuh .... ieu geningan nonoman sunda hungkul ....

boh bilih bisi sono kana ngawadul sunda, mangga ulubiung didieu urangsunda@yahoogroups.com

punten kanu tos terang ...

sim kuring terang ieu padumukan ti juragan enda suhenda ... eh enda nst ... punten juragan

 

Post a Comment

<< Ka Payun