WSAB: Bagi Bagi Carita
Blog Propil warga Bewara keur warga WSABCare Katuangan Sunda Lalakon

Monday, July 03, 2006

Bagi Bagi Carita

Timana ngamimitianna ieu carita nya ..da abdi mah teu tiasa rapih urut-urutan ari carita teh, wiosnya ..ulah lieur...pokokna kieu we lah...

Abdi angkat nyandak paket nu nganggo pesawat Royal Brunei, rutena teh Jkt-Brunei-sarjah-Jeddah-Madinah. Wah malah cape seueur transit teh geuning.....pami nyandak murangkalih mah engkin abdi hoyong nu rute langsung jkt- jeddah atanapi nganggo pesawat saudi nu teras ka madinah ..

Di Brunei biasa di ajak City tour ..he..he..meuni hoyong seuri abdi, eta Negara Brunei teh kirang penduduk nya, mung 360.000 jalmi saper sapuluh ti pendduduk singapur tapi negarana sapuluh kali lipat ageungna ti singapur, wah ti bulak pisan, kitu carita si guide teh di brunei gaji tukang sapu jalan 1200 (Rp.7.200.000) teu aya pajak sip pisan...

Di Sarjah mung transit 1 jam, bandarana alit toko Duty Free ge mung hiji toilet na mah ngajajar tapi nu di buka mung 2, atuh...antri, ari di Brunei mah lucu toilet di bandarana meni ageung pisan tiasa 100 jalmi lebet ka hiji toilet tapi mung hiji, jadi tetep weh antriii...da one by one atuh urang mah naha diditu mah ten by ten kitu??? hi..hi...

Di Jeddah lebet hotel tabuh 4 subuh, tabuh 10 tos siap deui di Bus menuju ka Madinah, perjalanan 5 jam dugi ka Masjid Nabawi.

Biasa pami urang bade ka Raudah emang kedah siap untel-untelan da, waktos kanggo istri di raudah di batasi pami enjing ti 6.30 dugi 11 , pami pameget mah teuaya batasan waktos tiasa iraha wae. Luas raudah kl 22 m x 15m.

Dua dinten tah di madinah teras weh ka mekah perjalanan 6 jam.Salami di Madinah sareng di Mekah di hotel oge atanapi di perjalanan saterasna abi aya bekel Zam-zam wae.

Atos heula ah carita ti abdi hapunten pami aya lepat-lepat sakedik, hapunten pisannya.

Wassalam
Teh Eva.

4 Waleran:

At 3:39 AM, Blogger Ica Dimyati ngawaler ...

cihuuuuy kahiji euy.....teh Eva eh teh Hajjah lepat nya...nuhun nya du`ana ..mugi2 urang sadaya tiasa kopdaran diditu nya,amiiiiin

 
At 8:22 AM, Anonymous roro ngawaler ...

ahhh mani pikaresepeun.. iraha abdi nya... amiiin.. insha allah :D

 
At 7:55 AM, Blogger Lia ngawaler ...

amiiinnn, mugia dikersakeun nu kawasa kaditu nya Teh...nuhun ah tos babagi carita!

 
At 2:32 AM, Blogger Tantri Nugraha ngawaler ...

matak kabita, insya alloh abdi palay nyususl teh...amien...

 

Post a Comment

<< Ka Payun