WSAB: Nyalurkeun Bantuan
Blog Propil warga Bewara keur warga WSABCare Katuangan Sunda Lalakon

Sunday, August 13, 2006

Nyalurkeun Bantuan

Syukur ka Tuhan YME, sampai ditutupna loket WSAB terkumpul dana Rp. 1.100.000,-

Dana atos dipasihkeun ke Paguyuban Silih Asuh (Istri Pensiunan Batan Bandung) kanggo nambahan paket nyaeta susu, biskuit, acuk daleman, atk kanggo barudak sakola sareng sajabana.

Kamari, 12 Agustus 2006, ibu2 ti Paguyuban Silih Asuh atos nyalurkeun langsung ka lokasi bencana nyaeta cipatujah sareng cikalong tasikmalaya, mangga tiasa ditingal foto2 terlampir :).

Rincian anu nyumbang

1. Carita Bunda Rp. 78.000
2. Bunda InBiz Rp. 2oo.000
3. Ibu Oasis Rp.100.000
4. Ummi Kenangan Rp. 150.000
5. Ibu Wartawan Rp. 100.000
6. Tukang Kantong Rp. 121.993
7. Ibu Geol Rp. 150.007
8. Mama (x)Penyiar Rp. 200.000

Laporan rincina pengeluaran artos sadaya dikirim japri ka para donatur.















Abdi atas nama WSAB, ngaturan nuhun sa ageung ageungna, semoga Tuhan YME ngabales sadaya amal2 an wargi sadaya. Insha Allah di waktos sanes tiasa leuwih seueur deui, nu nyarumbangna ;)

-molly-

4 Waleran:

At 10:22 PM, Anonymous Irma ngawaler ...

hihihi aya ibu geol euy.. :P :P

 
At 7:10 AM, Blogger Lia ngawaler ...

alhamdulillah...

 
At 2:44 PM, Blogger roro ngawaler ...

alhamdulillah.. sami seng Irma, panon teh kana Ibu Geol, gual geol wae kitu hihihi.. aya na poto teu? atanapi nu ti benua mana yeuuh hayooo ngaku :P

 
At 4:41 AM, Blogger TomInta family ngawaler ...

Alhamdulilah...
hatur nuhun ka nu parantos ngiring partisipasi, hatur nuhun ka Ibu2 ti Paguyuban silih Asuh anu parantos nyalurkeun kadeudeuh ti WSAB. Jazakallah....

 

Post a Comment

<< Ka Payun