WSAB: Kopdar pertamah!
Blog Propil warga Bewara keur warga WSABCare Katuangan Sunda Lalakon

Tuesday, November 22, 2005

Kopdar pertamah!

Ping 15 Oktober 2005 nu gareulis ;) anggota WSAB nu kaleresan aya di jkt, rencanana bade kopdar.

Saatos diskusi panjang lebar, akhirna diputuskeun di Dapur Sunda Kawasan Tenda Semanggi (KTS) , bintang tamuna saha deui atuh si teteh kita, teh Willa, import langsung ti USA.

Nu positif bade dongkap kopdar nyaeta Wida, Irma, Fifi,
Nana sareng abdi – molly-, sereng pasti atuh sang bintang tamu  Teh Willa

Ti enjing keneh tos hareboh nu bade kopdar teh(saleresna mah ari hebohna mah tos tikamari2 ....) terutami aya nu rada dusun teu teurang jkt..:”>

ti H-1 tos browsing milarian peta KTS...(ciaan deh lu moll)

Caritana Fifi, Nana & Molly janjian bade sareng angkat ka lokasi kopdar..jadi weh neng2 nu gareulis iyeu..conference..duuh niat pisan nya..tangos atuh sumanget pisan bade kopdar judulna. Mangga diaos conferencena...:)

molly (10:13:53 AM): yuhuu

fifi(10:14:00 AM): hai
fifi(10:14:23 AM): Nah tuch ada nana

molly (10:14:31 AM)
: sip jadi kumaha :D
molly (10:14:36 AM): meuni heboh ;))

fifi(10:14:43 AM)
: hehehhehe ya

nana (10:14:49 AM)
: teh fifi dari bej itu jauh gak ke dapursundanya?

fifi(10:15:14 AM):
jauh say Dapur Sunda kan di dalem kawasan jadi dirimu naek taxi aja kalo malem mah kalo siang mah ada ojeg
fifi(10:15:50 AM): kalo gak gini dech pada naek busway aja turun di Karet
fifi(10:16:07 AM): trus nanti kita rame2 naek taxi dari kantor saya gimana ??

molly (10:16:19 AM): karet di mana :"> ?

fifi(10:16:38 AM): di depan kantor saya Mol sebelum benhil

molly (10:16:40 AM): jigana sy mending ngebooking si OB ktr naek motor lebih cihuy kli yaa..
molly (10:16:51 AM): kantorna kiri atawa kanan
molly (10:16:58 AM): hayu atuh ketemuan di fifi
molly (10:17:01 AM): kumaha na ?

fifi(10:17:03 AM): kiri kalo dari arah kota mah

nana (10:17:07 AM): teh molly,kl dari gambir mending naik busway aja,kl naik taxi gak nahan macet

fifi(10:17:19 AM): ya naek busway aja

molly (10:17:34 AM): sip mun teu busway naek motor weh hihi

fifi(10:17:42 AM): ketemuan di kantor saya mangga bisi lieur mah
fifi(10:17:55 AM): ya udah naek motor oge oke lebih cepet
fifi(10:18:03 AM): molly keluar kantor jam sabaraha ??
fifi(10:18:18 AM): nana jam 17.30 cenah jadi rada2 keur meujeuhna maceet tah

molly (10:18:42 AM): insyaAllah jam 17an
molly (10:18:48 AM): rek colek2 si bos heula :)

fifi(10:19:19 AM): saya mah kabeneran si bozz lagi ke spore jadi lagi leha2

nana (10:19:57 AM): hehe...sama ah,saya juga mau ijin pulang agak cepet,kali aja kerjaan udah beres:)

molly (10:19:57 AM): asyiik euy'

fifi(10:20:28 AM): naah tuch .... sok kumaha atuch dipastikeun

molly (10:20:32 AM): sip ntar.. mun sy mo jalan kabar2i
molly (10:20:51 AM): iya ktm di fifi aja

nana (10:20:53 AM): teh fifi,dari tempat teh fifi enak naik taxi apa busway nih?

molly (10:20:54 AM): nana ok gak

fifi(10:21:22 AM): taxi aja dari kantor saya mah biar langsung ke dalemnya ato nanti bisa minta anter sopir kantor kalo rame2 mah

molly (10:21:30 AM): sip

fifi(10:21:52 AM): catet no telp kantor saya ya soalnya hp lagi lowbat nich 2510xxx

molly (10:22:03 AM): nanti kita poto2 heula ya di ktr fifi :))

nana (10:22:20 AM): ok deh, jadi ketemu di kantor apa di pemberhentian busway karet nih?

molly (10:23:14 AM): ktr aja ?
molly (10:23:32 AM): tlp teh direct yaa fi ?

fifi(10:23:44 AM): ext 204
fifi(10:24:38 AM): kalo susah masuk ke kantor karena harus nguriling ya udah di depan kantor aja nanti telp aja saya dah di depan gitu di bawah jembatan nanti saya ke depan

molly (10:25:04 AM): okeh..

nana (10:25:09 AM): ok

fifi(10:25:16 AM): kalo bisa sich pada izin pulang cepet lah jam 17 udah pada start dari kantor nya

molly (10:25:32 AM): iya diusahain teng go..

nana (10:25:34 AM): sip

fifi(10:25:41 AM): nana & moly pake baju warna apa hari ini

molly (10:25:43 AM): rek bermanis2 heula ka si bos :))

fifi(10:26:18 AM): saya pake baju item2 nya jilbabnya abu2

molly (10:26:19 AM): sy celana coklat, kaos coklat muda, rompi aya bungaan merah, krudung merah :)

nana (10:26:39 AM): saya pake kerudung biru

molly (10:26:52 AM): bajuna naon na ?

nana (10:27:10 AM): teu nganggo:))

molly (10:27:14 AM): :))
molly (10:27:20 AM): gawats

fifi(10:27:52 AM): siiip lah see u di bawah jembatan karet Nya !!

nana (10:28:07 AM): pake kemeja garis2,tas coklat:)

molly (10:28:18 AM): siip

fifi(10:28:33 AM): dah lah back to work atuch

nana (10:28:37 AM): ntar telpon2 ya!

molly (10:28:43 AM): okeh

fifi(10:28:44 AM): nana no hp sabaraha ??

molly (10:28:52 AM): back 2 work manis2 ka bos ;)

fifi(10:28:56 AM): ke ku abdi dipantau terus

nana (10:29:03 AM): mo ngebut hela yeuh ,biar bisa pulang cepet:)
nana (10:29:18 AM): 0816 480 xxxx
nana (10:29:43 AM): sip lah, ampe ketemu ntar sore ya

molly (10:29:48 AM): 0817 919x xxx
molly (10:29:51 AM): okeh mararangga
molly (10:29:53 AM): sampe nanti

fifi(10:31:12 AM): siiip saya 08131884xxxx / 081196xxxx
fifi(10:31:30 AM): yg terakhir no hp pool kantor nanti mo saya bawa

Molly

Hihihi heboh nya? Naaaahhhh, pertanyaanna?

Kopdar na janten teu?


hayoooo coba narebak ibu2 dan gadis2

Ternyata nya eta, manusa mah ngan bisa ngarancanakeun, tapi Tuhan YME oge nu gaduh kuwasa, kopdar teh teu janten da bintang tamu udur, aduh karunya teuing teh Willa, sing enggal damang atuh nya.

Janten kopdar teh bubar sadayana, henteu ketang teu bubar, tapi ditunda ngantosan bintang tamu nu lain, muhun teh Inong? Tong ilang sumanget nya ibu2 dan gadis2. Sok lah diduakeun ku admins, meh janten, da bersejarah tea, kopdar pertama WSAB. Mangga ah sadaya ngaduakeun..yuk ahhh

11 Waleran:

At 8:59 PM, Anonymous roro ngawaler ...

hihihi... mani sumanget kitu nya nu bade paamprok jonghok...

ayeuna rencana anu kadua nuju disusun nya... sok atuh didu;akeun ngarah lancar sareng janten...
kade tah bentang tamu ayeuna mah aya dua teh Willa seng teh inong.. duet, hhehehe...

ulah hilap dongeng seng poto mah, wajib tahhh..
giliran saha notulen seng potograperna teh? hihii

 
At 9:37 PM, Blogger Ophi ngawaler ...

huehehehehehe...sok atuh lah nu kadua mah jantenkeun...

sumangethhhhhhhhhhh

 
At 10:51 AM, Anonymous lia ngawaler ...

hayooo...maju terus pantang mundur!!! siga rek perang wae hihi

 
At 1:14 PM, Anonymous Irma ngawaler ...

hmmhh... iya nih, abdi salah sahiji penongton nu kuciwa kamari ieu teh. hehe.. udah semangat tea, teteleponan sareng nana, wida, teh fifi, ehhh ujug2 teh molly nelepon masihan terang pami teh willa nuju di RS! walaahh.. InsyaAllah ah, rencana ayeuna mah urang jantenkeun 'nya Ibu-ibu! SOk atuh geura bismillah.. ato geura meser kurudung beureum kitu meh seragam?!? hihihi :P

 
At 10:38 PM, Blogger Momy De' Vieto ngawaler ...

Sakitu hebohna nya anu bade kopdar, abi ge pas ka kantor teh langsung buka imel ... hoyong terang laporanna anu tos kopdar.

Ditunggu-tunggu teu aya wae, ari pek teh ojol-ojol aya berita kopdar teu jadi Bintang Tamu udur cenah ... waduh bener2 manusia hanya bisa berencana Tuhan yg menentukan ...

Sok didoakeun ... anu salajengna pasti janten sareng juragan duren ti spore nya ...

 
At 2:22 AM, Blogger Nana ngawaler ...

hehehe....eunya euy meni heboh, mudah2an nukadua mah janteun,tos rencana we ieu mah rek survey tempat heula sareung teh fifi,teh molly + teh Irma (survey apa kopdar awal :) meuni rame2:))

doana nya,beh janteun yeuh kopdarna

 
At 6:53 AM, Blogger TomInta family ngawaler ...

ARI abdi kaetang bintang tamu nteu nya??? hehehehe
Inta sakedap deui yeuh di bandung ...hayu atuh kopdaran....
dibandung we nyaa,,,,,, kumaha????? week end ieu??? **8sumangeth pisan dot com**

 
At 7:45 PM, Anonymous ica ngawaler ...

hahaha teh Irma satuju laah ngarangge kudung beureun ameh malencrang ceuk ica ge, jd kari metoot anu kaciri beureum..tong asa2 betooot we da bukan lain dan bukan tidak pasti teh Molly ,teh fifi dkk...hehehe seep diduakeun sing janten lah..sok jararagi kasehatan nya ameh janten, tuang sing sae, tong nyoo cai bisi kabulusan hihi naon deui nya

 
At 6:05 PM, Blogger ma2hwa2 ngawaler ...

Hihihih...aya-aya wae meni ngiring sumanget maosna, eh.... ai sihoreng teh henteu ciosnya.

Mugia nu salajengna mah waluya muhun di kintun do,a tidieu ah...

 
At 11:33 AM, Blogger Nia ngawaler ...

Hihihi .... biasa nya, ari tos semangat2 berencana, sok teu janten, sering abdi oge kitu ...
Mun dadakan malah sok janten ...

Ayo atuh kodpar deui .... ngiringan oge engkin mun mudik ... :)

 
At 10:11 PM, Blogger Fie ngawaler ...

Hahahhahahah hayang seuri karak maca yeuh YM tiluan nu geger rek kopdar bari teu jadi tea .... huahahahahhahahhahahah

 

Post a Comment

<< Ka Payun