WSAB: Tetelephonan Jepang vs Jerman
Blog Propil warga Bewara keur warga WSABCare Katuangan Sunda Lalakon

Tuesday, February 07, 2006

Tetelephonan Jepang vs Jerman

Hoyong babagi ieu yeuhhhh carita kanggo poe ieu.
Aya pesen di YM ti Icha di Japan


ica dimyati (07.02.2006 09:32:03): t Ophi
ica dimyati (07.02.2006 09:32:27): pami onlen abdi bagi no tlp t ophi nya tlp rumah aya teu? heheh bade nyobian software baru eyuh
ica dimyati (07.02.2006 09:32:41): yg bisa tlp ke luar negeri k 36 negara gratis
Ophi (07.02.2006 10:09:58): ica eta voip buster sanes?
Ophi (07.02.2006 10:10:06): ieu ca cobian telp kantor weh
Ophi (07.02.2006 10:10:17): 004922873****


Tos weh eta tilipun teh kring kringan..ku sabab nu pangcakeutna Stefan, janten anjeunna nu ngangkat

Stefan siga nu bingung, abdi langsung ngacung, für mich für mich..hihihihi..kanggo abdi kanggo abdi..

Terus diangkat weh...eh apekteh Ica nuju seuserian oge, huahahaha ternyata percakapannya kieu :

S : S L (nyebat nama lengkap) Guten Tag?
I : Ophi D imasuka? (Ophi D ada?)
S : Err...Can I Help you?

Ophi & Ica


14 Waleran:

At 3:07 AM, Anonymous ica ngawaler ...

hahaah teh Ophi ica ge jadi enak seuri terus jd cirambayan teu kuat eta hoyong nyarios "ophi damayanthi ada" ku bhasa inggris na da asa teu kaluar2 wae ngan mpol2an we dinu lambey hihi jd we nu kaluarna " ohpi damayanthi imasuka? " hahahahah si abang ge tepikeun seuri enak hahahaha

 
At 4:54 AM, Anonymous Lia ngawaler ...

hihi...ih dasar emak-emak eh...salah dasar calon emak-emak lieur....hehehe

 
At 4:55 AM, Blogger BundaZidan&Syifa ngawaler ...

huahahhahahahhahahaha...
*gugulingan di kasur*

huhahahahahhaa.. icaaa.. icaaa...

 
At 12:59 PM, Blogger Shafiyya Ibrahim ngawaler ...

:)))

asli kocak...:)))

-ari-

 
At 11:56 PM, Blogger Mama Zaza ngawaler ...

hihihiiiiyyyyy......amppuuunnnn....seseurian weeeee.....ica teh meni ampun pisan :P

 
At 12:59 AM, Anonymous Dinny ngawaler ...

Teh Ica......... meuni ngabarakatak yeuh di Bandung. Kacipta Teh Opi sareng T Ica seuseurian sareng benten benua

 
At 2:46 AM, Blogger mamanatrixie ngawaler ...

huaaahahahahaha =))
asli lucu pisan...

huaaah aduh nyeuri beteung yeuh 'Ca , Phi..tanggung jawab hayoh

 
At 7:57 PM, Blogger Senang Susah Sesaat :: Triple S :: ngawaler ...

wakakkakakka, ngaco pisan iyeu mah :D

 
At 10:26 PM, Blogger Momy De' Vieto ngawaler ...

wekekekekeke ... lucu ... nu hiji kamana... nu hiji deui kamana ... bodor ihhh

 
At 12:13 PM, Anonymous roro ngawaler ...

heuheu.. janten emut kamari ditelepon ku neng Ophi ti jerman, nganggo pasilitas anu sami dianggo ku Ica...

teu acan lami ngobrol, telepon jep jempe... putus... singhoreng jatah gratisannana seep heuheuehue...

nuhun ah neng ophi di telepon tebih2 :)

 
At 4:50 PM, Blogger mada ngawaler ...

heu heu hue
nu pang pang na mah di caritakeunana ku basa sunda.
meni asa bhineka tunggal ika
uehueheuheuehue

 
At 6:47 AM, Blogger Nia ngawaler ...

eleuh Teh Icha hihihi .... karunya teuing anu kasep na pasti bingung .... :D

 
At 2:17 PM, Blogger TomInta family ngawaler ...

Ah atuda Ica mah Iseng pisan... Maenya nelepon ka Jerman tapi nyariosna "Ophi Damayanti Imasuka??". Tentu sajah Herr Stephan colohok hehehe make panas tiris oge tah sigana saking Shock na hehehe

 
At 7:34 PM, Anonymous Anonymous ngawaler ...

Kagok, padahal mah : "Teh Opi aya? paling Stephan molohok bari ngacay, he he he
Wiosnya ngiringan komen. Heni

 

Post a Comment

<< Ka Payun