WSAB: WSABCare - Program Anak Asuh WSAB
Blog Propil warga Bewara keur warga WSABCare Katuangan Sunda Lalakon

Thursday, July 09, 2009

WSABCare - Program Anak Asuh WSAB

Assalammualaikum, kumaha damang sadayana?
Tos lawas tilawas yeuhhh tara diupdate.

Teu karaos WSAB teh tos bade 4 taun 23 Juli ieu.
Kagiatan offline mah seueur da, mulei ti Arisan Jakarta, Bandung
teras wawancara ku Trijaya. Nah, ayeuna aya
program anak asuh WSAB.

Mangga nu bade ngiringan, proposal tiasa diunduh didieu

http://mamanatrixie.multiply.com/journal/item/259/WSABCare_-_Program_Anak_Asuh

diantos nyaaa