WSAB: Blog manjangkeun tali silahturahmi
Blog Propil warga Bewara keur warga WSABCare Katuangan Sunda Lalakon

Wednesday, October 11, 2006

Blog manjangkeun tali silahturahmi

Tadi pas sonten2 bari nundutan da ngantosan makan gratisan di kantor (bukber dong bukber -red), rerencangan kantor (yani namina) noel abdi di YM, kieu ceunah :


yani: bu molly
molly: yaa
yani: liat2 blog bu molly....trs liat blog temen2 bu molly
yani: ari eta lia org garut sanes ?
yani: asa kenal....sasakola malah mah tp poho deui....duka smp atawa sma
molly: lia mana ?
molly: hiih
molly: lia barra itu ?
yani: iya
molly: hmm duka atuh yaa
molly: da kenal di milis
molly: tinggalin pesen atuh
molly: sugan weh bener
molly: hihi
yani: hihihihii....coba ke ditanya ku bu molly nyakkkk
molly: hihi sip atuh
molly: seangkatan gitu ?
yani: sigana mah.....cuma lupa smp atawa sma
yani: cobi we taros upami smp...smp 2 grt kt....sma 1 garut ayeuna mah sma 1 tarogong kidul
yani: soalna yani oge teu deket2 bgt siy....da lia mah budak lungguh
molly: hihi sip sip kadang malem2 sok ceting da ma lia
yani: okay deh...nuhun nyak




nah, da biasana ceting sareng lia teh sok weungi di dieu (endonesia-red) sareng oge geuningan teu aya muka koneng lia di YM abdi, tos weh ku abdi teh ninggalkeun pesan oflen (offline message maksadna)




molly: lia ini temen sy nanyain abis blogwalking dari blog sy terdampar ke blog lia hihi asa kenal ceunah
molly: yani handayani: cobi we taros upami smp...smp 2 grt kt....sma 1 garut ayeuna mah sma 1 tarogong kidul
yani handayani: soalna yani oge teu deket2 bgt siy....da lia mah budak lungguh
molly:bener teu ?

**heu heu epek tek lia onlen tah, langsung ngawaler

lia: hehe
lia: maenya sok mana cobi urang taros
lia: nyungkeun Idna atawa konpren we atuh
molly: ok atuh kela yaah
molly: sugan teh teu onlen ah
lia: biasa nyumput da nembe sahur yeuh




Tos weh jadina kararonfren di YM, reuni yeuh reuni :D

Tah geuningan ngeblog teh aya mangpaatna pan? Selain untuk memenuhi kenarsisan sang penulisna oge tiasa manjangkeun tali silahturahmi .

4 Waleran:

At 6:04 AM, Blogger Wanita Sunda Antar Benua ngawaler ...

Tahhh pannnn dunia teh sempit nyaaaa

alhamdulillah tiasa patepang sama rencang..

eh ngomong2 eta budak lungguh poe ieu kanyahoan tah keur inpis huahahaha

meuni teu negor euyyy...hihihii td pan abdi koneng statusna...hihihi

 
At 9:19 AM, Blogger roro ngawaler ...

enya iiih meni teu negor, nyumput...


hahah.. naha janten kadinya :D

nyaan yeuh wsab manjangkeun tali silaturahmi teh, dijaga ah nya.. sok atuuuh...

 
At 2:04 PM, Anonymous Nu Lungguh :) ngawaler ...

Ampuuunnn ampuuunn teu lungguh deui ayeuna mah matakna teu negor hihi.

Eta komputerna keur dalam rangka ku sakadang kabogoh jadi we hanya melayani satu orang ceting pan sakali ewang hihi ni gaya kieu nya!.

Btw asa diria-ria keun euy jadi boga lalakon di blog be ah meh tenar heuheuy.

 
At 12:00 AM, Blogger Fie ngawaler ...

Mol .... ke yani mana ieu teh ?? saya ge da lulusan smp 2 garut .... tapi sigana mah budak kamari ieu nya ?? hehehehe pan saya mah angkatan jalma kolot hehehehe

 

Post a Comment

<< Ka Payun