WSAB: Tepang Taun
Blog Propil warga Bewara keur warga WSABCare Katuangan Sunda Lalakon

Monday, July 23, 2007

Tepang Taun

Wilujeng Tepang Taun WSAB!
23 Juli 2007 nu ka 2
Mugi2 urang tetep riung mungpulung, nyangreudkeun tali duduluran, ngabewarakeun kamaslahatan. Aminnnnn
nb.
Seng mugi2 seueur nu ngintun Postingan hehehee.

7 Waleran:

At 9:38 AM, Blogger TomInta family ngawaler ...

wilujeng tepang taun wsab........
mugia kapayun tiasa langkung nyangreudkeun tali silaturahmi diantara sadaya...

 
At 3:57 AM, Blogger enda ngawaler ...

MAKAN-MAKAN!

 
At 7:37 AM, Anonymous fifi ngawaler ...

wilujeng .... ke arisan beli kueh deui ach ... trus di dapsun hehehhe

 
At 9:30 PM, Anonymous Nana ngawaler ...

wilujeung tepang taun nya......



salam,
Nana

 
At 8:14 PM, Anonymous Anonymous ngawaler ...

kowe koyo dancok.matamu picek

 
At 8:15 PM, Anonymous Anonymous ngawaler ...

0177184697

 
At 8:18 PM, Anonymous Anonymous ngawaler ...

Tepang kirim salam kat Nana.I love u Nana.gue kangen sama kamu.gue capek.

 

Post a Comment

<< Ka Payun