WSAB: Arisan WSAB
Blog Propil warga Bewara keur warga WSABCare Katuangan Sunda Lalakon

Wednesday, January 17, 2007

Arisan WSAB


Alhamdullah ping 3 januari 2007 kamari janten kempel-kempel wargi WSAB ranting Jakarta pleuuusss ngocok arisan sasih ka 2. Tempatna di Setiabudi One Restoran Ta Wan. Ulemanna mah biasa tabuh AOH alias after office hour tea, mung abdi rada telat dongkapna, maklum lah kuli…bade ngabur teh aya wae pamengan.

Saparantos dugi di Ta Wan, eleuh tos karempel geuningan...aduh isin deh ah :)… aya Teh Eva and the gank (sip Teh, kitu atuh kumaha weh carana ameh tiasa kempel nya Teh nya! :D ), Fifi –bu bandar tea – sareng raina, Upi , Irma, Teh Ntrie, Rika, teu kalangkung bentang tamu ti WSAB US ..teh Willa…. Nguriling salam, cipika cipiki ka sadayanan, ha ha wayahna nu telat mah kudu nguriling atuh nyaa :D


Teu lami sumping Nana, teras disusul Wida sareng Medina .. Asyik asyik seruu (joged joged mode on) ayeuna nu kempel teh teu EDED (eta deui eta deui) euy …. Oh muhun Tia absen margi kedah jemput mamahna ti RS saurna teh, mugi enggal damang pisan nya Mamahna Tia.



Kumargi tuangeun tos sayogi..atuh der we tuangna dikawitan da tos lalapar maklum tos nguli pan :), eh tapi geuningan Teh Eva bade enggal2 mulih, atuh tos weh ngocok arisan heula...nu kenging arisan Irma sareng Teh Willa..wilujeung ah ibu2, bade dipeserkeun naon tah artos arisan teh ? Irma jigana uihna nyimpang ka mall yeuh ;;)
Teu lami Teh Eva uih, Irma ge pamit bade uih , tah yaa Irma tos kekenginan arisan mah uih hayoh ngaku bade ka mall nya hihi…, teu ketang da Irma kaluar ti bumi tos ti siang karunya dede Fira nya Ir….




Tos wareg tuang sareng ngobrol2 mah bubar weh..., tp nya dasar jigana mah saleresna teu acan wareg ngobrol teh...janten dilajeungkeun ngobrol teh ngan tempatna ngalih ka starbucks hi hi.



Hatur nuhun ka wargi sadayana nu tos ngaluangkeun waktos kempel2, InsyaAllah sanes waktos urang kempel2 deui …2 minggu deui ka BMK pan pesta baso + gurilem tea …asyiiikkk!!!

Teh willa hatur nuhun makan malem + kopi na nyaa teh …, tong hilap uih ti Bali, urang ngabaso tea nyaa Teeh …

Nu bade ngiringan Arisan mangga hubungi ibu bandar di didieu

Cag ah
Mamana Trixie

Labels:

5 Waleran:

At 3:59 AM, Anonymous Biho ngawaler ...

Kumargi tuangeun tos sayogi..atuh der we tuangna dikawitan da tos lalapar maklum tos nguli pan :)

sanes dikawitan atuh Bu, nanging diawitan.
cobi tingal ieu : Dupi kawit ti manten?, tuh pan asa raos kadanguna ge :)
punten ah tos kokolot begog.

 
At 6:10 AM, Blogger keukeu ngawaler ...

Aduh eta photo tuangeunna mani matak ngacay ..janten kabita ah.

 
At 7:28 PM, Blogger teheva ngawaler ...

mugi2 arisan nu katilu tambih deui nya wah resep rame recet riweuh ribut eeh naon nya ,, r..r..rapar..

 
At 6:35 AM, Blogger Nia ngawaler ...

Resep pisan ningali ririungan sadayana na ... jadi hoyong ...

Ibu2 sadayana meuni gareulis ...

Insya Allah, engkin bade mudik ( duka sebelum / saentos lebaran ), ngiringan oge ah kumpulan ... tapi teu ngiring arisan, masih tiasa kitu kumpulan nana ??? hehehe ....

 
At 6:12 AM, Blogger muhammad ngawaler ...

Blognya sangat menarik sekali & enak dilihat & enak dibaca, kembangkan selalu kreativitasnya!!!


Kami Jaringan UKM (Usaha Kecil Menengah) Online Indonesia hadir sebagai upaya mendorong terjadinya lingkage bisnis baik antar sesama pelaku usaha kecil & menengah (UKM) maupun dengan salah satu elemen daya saing usaha, yakni jaringan pasar. untuk membangun jaringan pasar
tersebut terdapat dua aspek yang harus dikembangkan, yakni membangun sistem promosi untuk penetrasi pasar dan merawat jaringan pasar untuk mempertahankan pangsa pasar. Pada usaha kecil ketidakmampuan mereka membiayai sisi hilir usaha tersebut disebabkan lebih besarnya investasi yang harus dilakukan relatif jika dibandingkan dengan skala usaha dan siklus usaha. Kehadiran Jaringan UKM Online Indonesia ini diharapkan bisa menjadi inisiator dalam mendorong lingkage bisnis dalam konteks penguatan daya saing usaha kecil (UK).
Jika anda tertarik bergabung dengan JARINGAN UKM ONLINE INDONESIA anda bisa mempelajari lebih dalam tentang JARINGAN UKM ONLINE INDONESIA DI SINI

JARINGAN USAHA KECIL & MENENGAH (UKM) ONLINE INDONESIA

 

Post a Comment

<< Ka Payun